TELJESÍTMÉNY
FEJLESZTŐ LÉGZÉS

„Az OA™ lehetőséget biztosít, hogy átformálj mindent, amit eddig tudni véltél a testedről, teljesítményedről és az egészségedről.”

Patrick McKeown

Légy utánpótlás, profi vagy rekreációs sportoló, edző, jóga oktató, gyógytornász, oszteopáta, egészségügyi szakember, alternatív gyógyász, előadó, önfejlesztésért rajongó vagy csupán szeretnél egészségesebb lenni a mindennapok során…ez a tudományosan alátámasztott módszer Neked lett kifejlesztve.

ELSAJÁTÍTOM AZ OA™ TECHNIKÁIT!

KÉT ERŐS PILLÉR

FUNKCIONÁLIS LÉGZÉS

 • Lélegezz könnyedén, akár edzés közben is
 • Befolyásold a légzésed és enyhítsd a stresszt
 • Nyisd meg a légútjaidat
 • Kövesd nyomod a légzésed fejlődését
 • Aludj, lélegezz, élj jobban
 • Fejleszd az erőnlétedet
 • Érezd magad boldogabbnak, egészségesebbnek és erősebbnek

MAGASLATI EDZÉS SZIMULÁLÁS

 • Késleltesd a tejsav felhalmozódást és az izomfáradságot
 • Válj jobb sprinterré
 • Ne fáradj ki teljesen a célvonal előtt
 • Növeld az oxigén felvevő kapacitásod
 • Növeld a teljesítményed legálisan és biztonságosan
 • Döntsd meg korábbi rekordjaidat
 • Fejleszd a sportmozgásod gazdaságosságát
 • Regenerálódj gyorsabban

Képzelj el egy olyan légzéstechnikát, amellyel:

 • Növelheted sejtjeid oxigénszállító képességét

 • Forradalmasíthatod az alvásminőségedet

 • Csendesebb elmére, jobb fókuszra és stressz tűrő képességre tehetsz szert

 • Javíthatod a keringésedet, kidugíthatod az orrodat

 • Közelebb kerülhetsz kitűzött személyes, egészségügyi vagy sport céljaidhoz

SPORT

OA™ egy tudományosan alátámasztott légzésmódszer, amelyet top sportolók teszteltek és találtak megbízhatónak.

Részletek

TEST

Ahogyan lélegzel hatással van a tested energiaszolgáltató rendszerére, szerveidre és a sejtjeidre.

Részletek

ELME

Amikor az elmédben cikáznak a gondolatok nehéz fókuszáltnak maradni. A mindennapi teendők kibillentenek egyensúlyunkból.

Részletek

BUTEYKO CLINIC

vagy

OXYGEN ADVANTAGE?

BUTEYKO CLINIC

A Buteyko Clinic módszer inkább az egészségre irányul.
Az asztmára, légzőszervi problémákra, alvászavarokra (ideértve az álmatlanságot, horkolást, alvási apnoét), valamint a pánikbetegségre és a szorongásra összpontosít. A módszert azokon túl akik nem érzik jól magukat, viszonylag egészségesek emberek is gyakorolhatják. Gyerekeknek és tinédzsereknek szóló programot is tartalmaz.

OXYGEN ADVANTAGE

Az Oxygen Advantage légzéstechnikái elsősorban az egészséges embereket célozza meg.
A módszer célja a mentális és fizikai teljesítmény javítása, valamint a regeneráció fokozása. Profi és amatőr sportolók körében is nagy népszerűségnek örvend világszerte. Vállalatok dolgozóinak, rendőröknek, katonáknak és sportolóknak szóló programot is tartalmaz.

ALUDJ ÉS ÉREZD JOBBAN MAGAD

A meditáció lenyugtatja az idegrendszeredet, így könnyebben el fogsz tudni aludni és élvezheted a mélyebb alvás előnyeit. Éberebben és több energiával vághatsz neki a napnak.

LÉGY EGÉSZSÉGESEBB

A túl sok stressz meggyengíti az immunrendszert és hatással van az öregedésre. A meditáció segíti az ellenálló képesség kiépítését és a jó közérzetet – csökkenti a fájdalmat és a gyulladásokat és támogatja az immunrendszert.

FEJLESZD A KONCENTRÁCIÓDAT ÉS A MAGABIZTOSSÁGODAT

Tim Ferris (szerző/podcaster/vállalkozó) szerint a sikeres emberek 80%-a meditál. A mindennapi meditáció segít tisztábban gondolkodni, így jobb döntéseket hozhatsz és könnyebben elérheted a céljaidat.

LÉGY BOLDOGABB ÉS KEVÉSBÉ STRESSZES
Az elme követi a légzést. Számtalan kutatás bizonyította, hogy a meditáció csökkenti a mentális és fizikai hatásokat és a pszichológiai stresszt. A stressz hormonok szintje (adrenalin, kortizol) csökken és a „boldogság hormonok” (dopamin, szerotonin) szintje nő.
RENDELD MEG AZ ALÁBBIAKAT A WEBSHOPBAN!

„CSILLIK” kóddal 5% kedvezmény!

MYOTAPE™

BIZTONSÁG, ALVÁS, TUDOMÁNY

Gyerekek és felnőttek körben is hatalmas népszerűségnek örvendő tapasz, amelyet leginkább alváskor ajánlott viselni. A fejlesztője 20 évnyi kutatómunkáját és tapasztalatát tette bele, ami többek között a légzést és alvásminőséget illeti. A MYOTAPE az egyetlen alváshoz használható tapasz, amely nem takarja le a szájat. 3 méretben kapható, így felnőttek és gyerekek számára is kiváló.

SPORTSMASK™

ERŐEDZÉS A LÉGZŐIZMAIDNAK

A SportsMask az Oxygen Advantage fejlesztése. Használható önálló légző gyakorlatokhoz vagy az erőnléti edzés részeként. Tökéletes kiegészítés ha a légző izmaid fejlesztése, vagy légző gyakorlatokkal a magaslati edzés szimulálása a cél. Légy állóképességi vagy erősportoló, profi vagy szenvedélyes amatőr, ha van rekeszizmod akkor neked találták ki.

BUTEYKO ÖV

A TUDATOSABB LÉGZÉSÉRT

Ha tetszik a gondolat, hogy olyan légzés eszközre tehetsz szert, amit akár alváskor is viselhetsz, akkor imádni fogod a Buteyko övet. Kialakításának köszönhetően erőfeszítéstől mentesen csökkenti a légzési volument és segít a lassú, mély, könnyű légzés elérésében éjjel-nappal. Egyszerűen vezesd körbe a derekad/alsó bordáid körül és használd munka közben vagy akár alvás során.

ORRTÁGÍTÓ

EDDZ KEMÉNYEBBEN, FUSS GYORSABBAN, LÉLEGEZZ ÚGY MINT EGY BAJNOK

Ha orrsövény ferdülésed van, bedugult orrod vagy szűk orrnyílásod az orrlégzés nehézséget okozhat. Az orrtágító segíthet, mivel kitágítja az orrjáratot, ezáltal több levegőhöz jutsz az orrodon keresztül. Élvezd az orrlégzés előnyeit sportolás során is.

PULZOXIMÉTER

KÖVESD NYOMON AZ OXIGÉNSZATURÁCIÓT

A Contec pulzoximéter nélkülözhetetlen, jó ár-érték arányú légzést segítő eszköz, amely méri a vér oxigénszaturációját. Független klinikai vizsgálatok által tesztelt, és megbízhatónak értékelt termék. Valós idejű eredményeket mutat a légző technikák során, vagy monitorozza az egészséget COVID-19 betegség alatt.

SZEREZZ ELŐNYT

A LÉGZÉSED FEJLSZTÉSÉVEL!

JELENTKEZEK!