MÁSOK VÉLEMÉNYE RÓLAM

Tanítványok

Minden gyakorlata a profizmusig fejlesztett, folyamatosan figyel az egészségre, a feladatok helyes elvégzésére. Motiváló, aktív edzéseket tart, amit mindig nagyon várok!

Edina – kézilabdázó

Professzionális szakember, aki minden szempontból figyelembe veszi az egyéni igényeket. Nagyon pozitív, mindig jókedvű, segítőkész és nyitott. Folyamatosan odafigyel rád az edzésen és akkor is segít kijavítani az apró hibákat, ha már profi vagy egy-egy gyakorlatban. Bármilyen kérdésben a tőle telhető legnagyobb precizitással fog segíteni, legyen szó egy gyakorlat tökéletesítéséről vagy a táplálkozásoddal kapcsolatos felvetésekről. Folyamatosan képzi magát, érdekli minden, ami az egészséggel és mozgással kapcsolatos és ez meg is látszik a tudásán. Bátran ajánlom bárkinek, mert mindig ő alkalmazkodik az ügyfeleihez és nem fordítva.

Bence

Három évvel ezelőtt komoly problémáim voltak a tartásommal, és egy olyan szakemberre volt szükségem, aki a nulláról képes felépíteni a váll – és hátizomzatomat. Árpi személyében megtaláltam ezt a kiváló szakembert. Rendkívül hálás vagyok neki az eddigi munkájáért, kitartásáért és nem utolsó sorban végtelen türelméért, amit az edzések során tapasztaltam. Bátran ajánlom őt minden kezdőnek, újrakezdőnek és azoknak is akik versenyre készülnek! 😉

Petra

Profi, precíz, pontos, jó hangulatú, a maximumot odaadó és a maximumot kihozó. Árpi nem csak egy profi szakember, hanem mindemellett közösségépítő. Folyamatosan fejleszti készségeit az egészséges életmód minden területén, így szinte minden alkalommal valami innovatív módszerrel teszteli a csapat és az egyén állóképességét. Köszönjük Árpi!

Dóra

A kitartást, pontosságot tőle tanultam. Eddig is szerettem sportolni, de a sport iránti szeretetből imádat lett. Mindenkinek csak ajánlani tudom, Szerintem és még sokak szerint az egyik legjobb személyi edző.

Melinda

Árpi nagyon lelkes, érthetően és lépcsőzetesen magyaráz, empatikus, jó hangulatot csinál órán, de nem folyik el az idő, minden órának megvan a célja. Minden kérdésre részletes magyarázatot ad, szakmailag felkészült, legalábbis amennyire én, mint laikus meg tudom ítélni. Azelőtt egy nyűg volt a testemre figyelni, ha be lehetett volna venni egy tablettát, amivel kondiban tartom magam, azt választottam volna. Most alig várom a kedd-csütörtököket. Igaz, hogy a karantén alatt sokkal többet is ülök, tehát jobban is esik kimozdulni, de mivel érzem a fejlődést az edzéseken, motiváltan megyek el.

Julcsi

Az alapoktól úgy épített fel mindent, hogy a 3 hónap végére számomra elképzelhetetlennek hitt súlyokat mozgatok egyetlen sérülés nélkül! Visszakaptam az ízületeim 2 évvel ezelőtti mozgástartományát, a nem használt izom csoportok megerősítésével megszűntek a kényszertartásból adódó problémák. Jó a hangulata az edzéseknek, sokkal jobban érzem magam! Maximálisan azt kapom, amiért itt vagyok!

László

Kollégák

Árpival a StrongFirst képzésen találkoztam, ahol az SFG 1-es képzést végezte épp. Árpit érdeklődő, nyílt, beszédes tanulónak ismertem meg, aki vágyik az információra és nem a vizsga teljesítése lebegett feltétlenül a szeme előtt, hanem a tudás minél alaposabb megszerzése és továbbadásának képessége. Mindig örömteli hasonszőrű emberrel találkozni, így jó adagot csipogtunk is a finomságairól az oktatásnak. 🙂 Azóta követem lelkes munkáját és előretekintő gondolkodásmódját. Hajrá Árpi 🙂

Ács Ferenc – erőnléti edző (női jégkorong-válogatott), StrongFirst Team Leader

Kiváló szakember, aki mindig törekszik a maximumot kihozni tanítványából. Mindig figyelembe veszi az egyént és az aktuális fizikai, érzelmi állapotát. Folyamatosan bővíti tudástárát és nem fél új dolgokat kipróbálni. Teljes szívvel ajánlom őt minden korosztálynak!

Jakab Diána – edző, egyesület vezető (FŐNIX RG SE)

Örülök, hogy veled dolgozhattam, együtt tanultunk egymástól. Valóban maximalista vagy a szakma tekintetében.

Pesáné Nagy Katalin – gyógytestnevelő tanár

Árpival a Testnevelési Egyetemen tanulhattuk végig az 5,5 évet, valamint a testnevelési tanítási gyakorlatot is együtt volt szerencsénk végezni. Mindig naprakész a tudása, látóköre széles, nem csak egy területről szerzi tudását, mondhatni holisztikus szemléletű, ezért ajánlom mindenkinek, aki jó szakembert keres!

Báldy Fruzsina – gyógytestnevelő tanár, akrobatika edző

Nagyon szeretek Árpival dolgozni. Mindig vidám, jó hangulatot teremt és a szakmában is nagyon jártas. Állandóan új, kreatív ötlettel áll elő, amit még tovább is fejleszt. Folyamatosan képzi magát, így mindig új, innovatív, izgalmas és hatékony edzést/órát kaphatnak tőle a tanítványok. Elképesztő mélységig beleássa magát a szakmai anyagokba, csak úgy falja a külföldi és magyar cikkeket és könyveket. Bárkinek jó szívvel ajánlom! Remélem még sokáig dolgozhatunk együtt! 🙂

Kinde Orsolya – testnevelő tanár

Árpi óriási szakmai tudással rendelkezik, szorgalmas és precíz. Megtalálja a közös hangot a gyermekekkel és felnőttekkel egyaránt. A Testnevelési Egyetemen eltöltött 5,5 évünk során rengeteget segítettük egymást és remélem, ez a jövőben is így lesz. Folyamatos motivációt tud adni a sportra, a tanulásra.

Csonka Zsófia – testnevelő tanár, edző

Árpit imádom, együtt végeztük az alap sportoktatói képzést anno és Ő sem állt meg azóta sem.
Alapos, kritikus, értelmes és humora is van! Nem véletlenül lettünk jóban.

Eni Marton – személyi edző

TOVÁBB A RÓLAM OLDALRA