CSOPORTOS KETTLEBELL

KETTLEBELL DÓZIS

Kettlebell és a StrongFirst módszer!

Sokan több évnyi sportolással eltöltött idő után sem érik el kitűzött céljaikat. Habár látszólag mindent megtettek a siker érdekében, mégsem kézzel foghatók az eredmények, így a motiváció fenntartása is egyre nehezebbnek bizonyul. Légy kezdő vagy újra kezdő, amatőr vagy profi sportoló, idős vagy fiatal…

MI IS AZ A STRONGFIRST MÓDSZER?

Tanítványaink rendszeresen meglepődnek mennyivel többet kapnak tőlünk, mint amire számítottak. Nálunk nem fogsz lódításokat hallani, csak korrekt, alapos tájékoztatást és folyamatos támogatást az edzői stábtól, meg a csapattól!

Vajon ez Neked való?

Még szép, hogy!

Ha van tested, akkor mozgásra vagy tervezve. Dolgozz és élj bármilyen körülmények között, az ott elérhető maximális potenciálod kiaknázásához szükséged van az egészséged megőrzéséhez és fejlesztéséhez. Ebben nyújtunk MI segítséget számodra! Nem kell ahhoz versenysportolónak lenned, hogy profi módon, biztonságosan edzhess kortól, nemtől, edzettségi szinttől- és tapasztalattól függetlenül! Lépésről-lépésre jutunk el a jobb mozgás, egészség és erőnlét állapotához.

Neked találták ki, ha:

 • nem kizárólag a strandszezon miatt kezdenél mozogni, hanem időben tennél magadért.
 • úgy érzed elengedted magad az utóbbi időben és ideje újra formába lendülni.
 • egy fokozatos és személyre szabott rendszerre vágysz a változtatáshoz.
 • fontos, hogy ne csak 1-2 hétig maradj, tartós eredményeid legyenek és gerincbarát órára járnál.
 • fontosnak érzed az egészséged megóvását és hogy megtanuld hogyan teheted a legtöbbet ezért járvány időszakban is.
 • ülő munka mellé aktivitásnak, illetve azért, hogy büszkén nézhess a tükörképedre.
 • fizikai munka, sport mellé, hogy jobban bírd a gyűrődést.

NÁLUNK ILYEN EGY EDZÉS

Kurzusok és a csapat

Kezdő kurzusAz alapok

A Kettlebell Dózis rendszere kurzus jellegű felépítésével teljesen kezdők, és haladók számára egyaránt fokozatos fejlődést biztosít. A tanításban hiszünk, így szeretünk mindennapi életben használható tudással „felvértezni” tanítványainkat. A gyógytornászok, rehabilitációs szakemberek által validált kurzus tematikusan, fokozatosan, óráról-órára épül fel az egészséges és fittség fejlesztése érdekében. Testnevelő, Gyógytestnevelő-Egészségfejlesztő tanárként és edzőként egyaránt a minőségi tanítás híve vagyok, amely szemléletben minden kollégám egyaránt osztozik.

A 3 hónap során 10-16 fővel megtanuljuk a kettlebell edzés összes alapgyakorlatát. Az alapokon túl a rendszer saját testsúlyos elemeket, prehab. gyakorlatokat, légzéstechnikákat és számos hasznos elemet tartalmaz a biztonságos siker felé vezető úton. „Mellékhatásként” javuló fizikum és jobb közérzet társul.

Középhaladó kurzusA fejlődés következő szintje

A következő 3 hónap során eddig felépített mozgáskincstárunkat, és megszerzett fizikai képességeinket emeljük új szintre. Kurzusunk a dupla belles gyakorlatokon túl olyan haladó gyakorlatokat és technikákat tanít, amire nem is gondolnád, hogy képes vagy! A jó hír azonban, hogy a befektetett munkád eredményei újra és újra lenyűgöznek majd!

Haladó szintA benned rejlő képességek kiaknázása…egy életen át!

A kezdő és középhaladó kurzusban megteremtettük a mozgásbázist, megtanultuk az edzés alapelveit, sokat fejlődtél mind fizikálisan, mind mentálisan egyaránt. Edzhetővé váltál, azaz képes vagy rá, hogy „belépj a haladók csarnokába”. 🙂 Folyamatos technika csiszolás, és edzői felügyelet mellett haladó edzésprogramokat követve körbejárjuk a test fejlődési lehetőségeit, és kiaknázzuk a bennük…BENNED rejlő lehetőségeket! A tanulás, gyakorlás sosem áll meg, és mindig van egy olyan terület, amiben jobbak lehetünk! Üdvözöllek a haladók világában!

Minőségi fejlődés

A „Dózisos” oktatókról biztosan elmondható, hogy szenvedélyük a tanítás és a tanulás. Ezért folyamatosan képzik magukat és a megszerzett információkat „többször megszűrve” tanítványaik kizárólag használható tudást kapnak. Minden órában, feltett kérdésben ott rejlik a fejlődés lehetősége! Minden tanárunk a „belles vonalon túl” különböző irányokba specializálódott, így még többet tudnak hozzátenni egészségedhez, fittségedhez.

Közösség

„Volt egyszer egy ember, aki Dózisos lett”… na jó, azért ez így olvasva elég érdekesen hangozhat… 🙂 Viszont tény, hogy az évek alatt olyan erős közösség alakult ki, hogy már ezért megéri az itt töltött idő. Egyszer csak azon kapod magad, hogy az első órákon melletted állókkal nevetve beszélgetsz az öltözőben, kirándultok, sütögettek, vagy épp az évi közös táborozásra készültök. Mindig öröm látni ezek kialakulását, mert jelen világunkban kevés lehetőségünk van rá, hogy egy új közösség tagjaiként élményekben legyen részünk.

Árak és bérletek

Csoportos edzés

1 hónap

2 750~ Ft/alkalom
 • ÖSSZESEN: 22 000 Ft
 • – heti 2 alkalom –

3 hónap

2 500~ Ft/alkalom
 • ÖSSZESEN: 60 000 Ft
 • – heti 2 alkalom –

HELYSZÍN

Érdekel?

Iratkozz fel a várólistára és értesítelek, amint indul a következő kezdő kurzus.

JELENTKEZEM

Helyszín: Kettlebell Dózis HQ – 1116 Budapest, Kondorfa utca 10.

JELENTKEZZ

Töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy értesülj a következő kurzus kezdetéről!

Kezdés előtti megfontolások:

 • Egyeztess orvosoddal, ha szív és érrendszeri megbetegedésed-, mozgásszervi problémáid vannak.
 • Súlyos betegség vagy sérülések után közvetlen nem javasolt belevágni, bár a rehabilitációban sokat segíthet!
  Ekkor se csüggedj: iratkozz fel, hogy értesülhess a gyógyulásodat követő időpontról.
 • Helyetted nem akarhatom sikered, így mindenekelőtt magadban kell meghoznod a döntést, hogy kitartasz céljaid mellett! Pont annyit fogsz kapni, amennyit te magad beleteszel! – ahogy egy híres filmben (és a bejáratunk felett) szerepel: „Clear Eyes. Full Hearts. Can’t Lose!”

Ha ezen felül kérdés merülne fel, keress bizalommal!

Köszönöm, az üzenetet elküldted, hamarosan válaszolok.
Hiba történt az üzenet elküldése közben, kérlek próbáld meg újra később.